Rapporter

Jeg er stolt og glad over å annonsere lanseringen av Noorns NuGen (tidligere Farstad Analyser)! Denne nye tjenesten tilbyr rimelige rapportalternativer for de som er interessert i spesifikke emner. Det som er mest spennende fra min nye lansering er at du kan generere din egen rapport selv, uten å dele eller laste opp dataene dine! Det gjør at kun du har tilgang på dine data. 

Vår omfattende utdanning og erfaring innen Nutrigenomics gjorde det mulig for oss å lage et avanserte DNA-analyseprogram som analyserer dine DNA-data og lager en liste over prioriterte kostholds-, kosttilskudds- og livsstils- anbefalinger basert på dine unike genvarianter. Rapportene inneholder en database med direkte gen-næringsinteraksjoner, slik at du kan lære mer om hver genvariant. Det unike med Noorns NuGen-rapporter er at hver genvariant er vektet og du får en oppsummering av hvilke matvarer og næringsstoffer du må fokusere på og hva du må unngå. Programmet tar hensyn til hver genvariant og gir deg handlingsdyktige måter å håndtere alle variantene dine optimalt, ikke bare én variant om gangen.

  • Når du klikker på knappen for å kjøpe en rapport, blir du bedt om å opprette en konto. Når en konto er opprettet, vil du se alle tilgjengelige rapporter for kjøp.
  • Ingen data lastes opp eller lagres til Noorns.com, derfor er det svært viktig at du forsikrer deg om at pdf-innstillingene dine er riktige når du lagrer rapportene dine. Ingen informasjon er lagret i databasen vår.

Methylasjon og diett

Vår mest populære rapport er metylerings- og diettrapporten, som bare koster $39. Denne rapporten fokuserer på metylering, avgiftning og kosthold. Metylering er en viktig grunnleggende biokjemisk prosess i kroppen: det er mekanismen bak epigenetikk og er ansvarlig for å slå av og på gener. Det er involvert i hver celle i kroppen, inkludert å lage nytt DNA, produsere energi, immunsystemfunksjon, avgiftning, regulering av genuttrykk og proteinfunksjon, og er sentralt i syntesen av nevrotransmittere (de kjemiske budbringere som medierer mentale og emosjonelle tilstander). Ubalanse i metyleringsstatus skyldes genetiske defekter i enzymene som regulerer metyleringsprosessen. Vår metyleringsrapport er den mest omfattende metylerings- og transsulfureringsrapporten på markedet og likevel en av de rimeligste. Metylering er en så viktig biologisk prosess at jeg ønsket at den skulle være så rimelig som mulig. Rapporten inkluderer alle folatforløpergener og hjelper deg med å finne den riktige kjemiske formen for alle dine B-vitaminbehov. Hvis du har en MTHFR-variant og ønsker å forbedre metyleringsstatusen din, men er overveldet av hvilke vitaminer du skal ta, er dette rapporten for deg.

Nutrigenomisk Enæringsrapport

Denne rapporten fokuserer på å redusere aldersrelatert sykdomsrisiko, optimalisere makro- og mikronæringsbehovene dine og anbefaler den perfekte dietten for din genotype. Det hjelper deg å bli den beste versjonen av deg selv. Denne rapporten inkluderer også grunnleggende metylerings gener ($129).

Nutrigenomisk protokoll for brysthelse

Brystkreft er den vanligste kreftformen blant kvinner. Brystkreft er en sykdom der visse celler i brystet blir unormale og formerer seg ukontrollert for å danne en svulst. Nutrigenomisk spiller en grunnleggende rolle i forebygging av brystsvulster og tidlig oppdagelse av brystkreft. Vår vitenskapsbaserte brystkreftvurdering og forebygging Nutrigenomikk-rapport identifiserer dine arvelige genetiske risikofaktorer slik at du kan implementere målrettede kostholds- og miljøvalg for å redusere risikoen for å utvikle brystkreft ($99).(Rapport er basert på "Nutrigenomics and Breast Cancer: State-of-Art, Future Perspectives and Insights for Prevention.")

Nutrigenomisk protokoll for Alzheimers sykdom

En nutrigenomisk og presisjonsmedisinsk tilnærming til forebygging av Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er en progressiv, nevrodegenerativ sykdom og den vanligste formen for demens hos eldre mennesker. Det er anslått at 50 millioner individer er rammet av demens over hele verden og Alzheimers sykdom står for 50–60 % av demensen. Denne rapporten er oppdatert med den nyeste genetiske forskningen på tidlig og sen debut av Alzheimers sykdom. I rapporten lærer du om du har en høyere disponert risiko for Alzheimers sykdom og hvordan du kan implementere utprøvde strategier for å redusere risikoen din med mål om å forhindre sykdommen helt ($99).

Rapporten er basert på "Clinica Application of APOE in Alzheimer's Prevention: A Precision Medicine Approach" og "Precision Medicine for Alzheimer's Disease".Fruktbarhet for kvinner

Jeg er veldig begeistret for Fruktbarhet for kvinner-rapporten, da det var et intenst arbeid med kjærlighet og forskning i åtte måneder. Jeg tror det er hinsides alt som for øyeblikket er på markedet, da de fleste genetiske fertilitetsrapporter dekker rundt 15-20 gener og jeg har 40+ og har inkludert mikronæringsgener (vitamin D, vitamin A, vitamin E, jern, folat, B vitaminer osv.). Rapporten er utformet for å gi en omfattende oversikt over dine potensielle infertilitetsproblemer. (Metylering, Immuno Infertilitet, Tubal Factor Infertility, Endometriose, PCOS, implantasjonssvikt, koagulasjonsforstyrrelse osv.), slik at du deretter kan se riktig spesialist eller motta riktig dose av hormoner/medisiner spesifikke for dine individuelle behov ($499).Nutrigenomisk Protokoll for Migrene

Migrene kan være en utrolig ødeleggende lidelse. Selv om et bredt spekter av akutte og forebyggende medisiner nå er tilgjengelige for behandling av migrenehodepine, vil mange pasienter ikke ha en betydelig forbedring i frekvensen og alvorlighetsgraden av hodepinen med mindre livsstilsendringer gjøres. Siden mange medisiner har et utall av bivirkninger, er det en økende etterspørsel etter naturlig behandling som vitaminer og kosttilskudd for vanlige plager som hodepine. Denne rapporten hjelper til med å finne ut av hvilke vitaminer og kosttilskudd som er riktige for den typen migrene du opplever, og gir deg mer pålitelige, raske og effektive behandlinger for forebygging og redusert alvorlighetsgrad av migrene ($79). (Rapporten inneholder også grunnleggende metylerings- og diettgener.)Nutrigenomisk Protokoll for MCAS

Mastceller er en del av vårt medfødte immunsystem og er avgjørende for kroppens respons på inntrengere. De er en type granulocytter og inneholder kjemiske mediatorer som er nødvendige for å signalisere ulike immunresponser for å hjelpe oss med å bekjempe inntrengere (virus, bakterier og andre patogener), skape nye blodceller og balansere immunsignalering. Når mastceller trigger for lett, degranulerer de (faller fra hverandre) og frigjør en nyttelast av mediatorer inn i kroppen for ofte. Dette forårsaker en rekke komplikasjoner og symptomer referert til som Mast Cell Activation Syndrome (MCAS). Denne rapporten evaluerer genene som er involvert i MCAS og oppretter et supplement, kosthold og livsstilsprotokoll for å adressere genene som forårsaker MCAS-symptomene dine ($79). (Rapporten inneholder også grunnleggende metylerings- og diettgener.)
lymfødem inflammatorisk genetikk

Lymfødem kan være medfødt eller ervervet. Primær lymfødem er sjeldent og forårsakes av mutasjoner i enkeltgener, sekundær lymfødem er mer vanlig og forårsaket av et traume i forbindelse med en genetisk disposisjon. Denne rapporten er utformet for å evaluere dine genetiske risikofaktorer og gir deg praktiske anbefalinger om livsstil, kosthold og kosttilskudd for å redusere symptomene og alvorlighetsgraden av lymfødem ($79).atopisk dermatitt og mastceller

Atopisk dermatitt er en kronisk eller kronisk tilbakefallende, inflammatorisk hudsykdom. Atopisk dermatitt er preget av hudbetennelse, nedsatt hudbarrierefunksjon og IgE-mediert sensibilisering for mat- og miljøallergener. Denne rapporten evaluerer gener assosiert med atopisk dermatitt og gir deg praktiske anbefalinger om livsstil, kosthold og kosttilskudd for å redusere symptomene og alvorlighetsgraden av atopisk dermatitt. Denne rapporten inkluderer også grunnleggende metylerings- og diettgener ($79).F.A.Q.

Vi kan analysere data fra 23andMe, My Heritage og Ancestry.com

Nei, vi analyserer ikke DNA-prøver. Vi analyserer kun dataene fra kommersielle selskaper 23andMe, My Heritage og Ancestry.com.

Vårt avanserte program bruker nettleseren din til å analysere dataene dine. Dette betyr at dataene dine aldri forlater datamaskinen din. Ingen data lastes opp; derfor lagres, eller deles, ingen data.

DNA-filene inneholder rundt 700 000 linjer med informasjon, som tar litt tid å analysere. Hvor lang tid det tar for nettleseren din å behandle informasjonen avhenger av hvor rask din pc er. Det kan ta alt fra 3 til 10 minutter å analysere dataene dine.

Siden ingen data lastes opp, lagres ingen data. Når du genererer rapporten din, MÅ du lagre den som en pdf-fil på datamaskinen din. Du kan gjøre dette ved å klikke på knappen “skriv ut rapporten din” og deretter lagre rapporten på datamaskinen din.

Klikk på “i”-ikonet for å se utskriftsinnstillingene slik at formateringen av rapporten er riktig. Hvis formateringen ikke er riktig, vil grafikken til rapporten din bli påvirket.

Etter at du har generert en rapport fra dataene dine, vennligst les instruksjonene på den siden. Når du forlater siden, vil rapporten ikke lenger eksistere. Du må kjøpe en ny rapport for å generere den igjen.

Klikk på “i”-ikonet på generasjonssiden for å se utskriftsinnstillingene slik at formateringen av rapporten er riktig. Hvis formateringen ikke er riktig, vil grafikken til rapporten din bli påvirket.